Objedinili smo dojmove i komentare roditelja čija djeca su pohađala i pohađaju Suzin Music Together radionice

Music Together pohađamo sa starijim malcem vec 5.ciklus, dok je mlađa seka pod utjecajem od prvog dana i od nedavno (u dobi od 4mj) je i aktivni sudionik. Kod nas doma su pjesme vrlo često u pozadini upaljene, a malenog hvatam kako kroz dan pjevuši ne samo aktualni ciklus već i one pjesme koje smo savladali prije. Naše teta Nataša i teta Vida se spominju na dnevnoj bazi, a njihova ljubav koju izražavaju kroz glazbu je opipljiva i djeca ih obožavaju! Kao roditelj, programom sam izuzetno zadovoljna jer je precizno i didaktički vrlo razrađen, sav sadržaj je predstavljen kroz igru i zabavu, a tijekom jednog ciklusa savladavaju se razni ritmovi, mjere, tonaliteti i načini sviranja/pjevanja. I za kraj, kako bi stariji malac rekao: "Znaš, ja ti idem na 'mjusik'. Ajde bok!"
Monika I.
Music Together je sigurno jedna od stvari koja je obilježila djetinjstvo mom sinu (pa tako i meni :). Evo dolazimo već 4.-u godinu i uvijek se rado vraćamo čak i ako nam se u nekom periodu dogodi da moramo preskočiti cikluse. Ove radionice su puno više od jednog sata tjedno, jer se vesele pjesme i ritmovi uvuku u svakodnevicu, tako da se neki od CD-a (iz sada već kolekcije) uvijek vrti u autu, slušamo ih i ujutro za buđenje, pjevušimo u raznim prilikama...Posebnost ovog programa je što razvija sposobnost improvizacije, što primjećujem kod svog djeteta. Još jedan plus je da su nam radionice pomogle i u ranom učenju jezika, pošto je većina pjesama na engleskom. Tete su pune entuzijazma i uspješno prenose ljubav prema glazbi <3
Nina J.
mama sedmogodišnjaka
Naša mašta je značajno obogaćena kroz glazbene radionice pa u igri sa djetetom koristimo ideje i pristupe načuene od naših voditeljica.
Mišo M.
Kod Suzin Music Together volimo baš sve: ugodan i lijep prostor; veselu, toplu i opuštenu atmosferum temeljenu na međusobnom uvažavanju svih polaznika, a najviše od svega volimo naše voditeljice koje svoja golema glazbena znanja prenose vrlo metodično i strukturirano, prilagođavajući se individualnim potrebama svakog djeteta te kao izvrsni pedagozi koji raspolažu brojnim znanjima i vještinama predstavljaju odlične edukatore za nas roditelje. (ovo posljednje je meni najvažnije jer stvarno smo oduševljeni s vašim pristupom, ali i s vama kao predivnim osobama)
Ivana K.
Music Together je puno više od “obične” glazbene radionice. Posebno osmišljen program, na tako opušten, prihvatljiv i zabavan način djeci kroz igru približava glazbu na dubokoj razini. Kao roditelji djevojčice od 5 godina, koja pohađa već 5 ciklus Musica davno smo shvatili da se radionice ne propuštaju, a glazbom s Musica protkana je i naša svakodnevica. Divan, edukativan, zabavan program pod vodstvom dragih i veselih voditeljica.
Kristina V.
mama petogodišnje djevojčice
Vida, Nataša i Suzana veselim, zvonkim i optimističnim radionicama utkale su glazbu i dio sebe u našu obitelj.
Tomislav Herceg
na početku Music together putovanja otac osmomjesečnog, a sada sedmogodišnjeg dječaka.