Program se sastoji od devet različitih glazbenih kolekcija koje se obrađuju jedna za drugom tijekom tri godine. Kolekcije nisu međusobno povezane, tako da satove možete početi pohađati u bilo kojem ciklusu tijekom godine (jesenskom, zimskom i proljetnom).

Svaki redoviti ciklus/semestar traje 10 tjedana, a unutar njega radionice se održavaju jednom tjedno u trajanju od 45 minuta.

Tijekom godine obrađuju se tri redovita ciklusa (jesenski, zimski i proljetni) u trajanju od 10 tjedana, a postoji i mogućnost organiziranja dodatnog, ljetnog ciklusa koji traje 6 tjedana, uz mogućnost pohađanja satova jednom ili dva puta tjedno.

Aktivnosti uključuju pjevanje, brojalice, pokret, glazbenu improvizaciju te muziciranje na dobno primjerenim instrumentima kroz igru.

Glazbene aktivnosti neformalnog su karaktera, no pažljivo osmišljene i strukturirane. Cilj programa nije glazbeno-scenski nastup, već aktivno stvaranje glazbe “ovdje i sada”, a provodi se u opuštenoj i veseloj obiteljskoj atmosferi, te je jednostavno i zabavno za roditelje.

SKUPINE:

MJEŠOVITE

BEBE

RHYTHM KIDS

Osnova programa su mješovite skupine za djecu od rođenja do 4. godine i njihove roditelje.

Ako imate više djece, ona mogu zajedno pohađati istu radionicu!

Skupine za bebe od rođenja do 8. mjeseca života predstavljaju uvodni dio u Music Together® program na kojem roditelji uče na koji način osluškivati, pratiti i poticati glazbeni razvoj bebe od najranije dobi.

Rhythm Kids skupine za djecu od 4. do 9. godine djeca pohađaju samostalno ili u pratnji roditelja, ovisno o željama i potrebama. U društvu svojih vršnjaka uče osnovne glazbene koncepte i uče se samostalno i kreativno izražavati kroz glazbu.