Pravila privatnosti

Datum stupanja na snagu: 01.04.2022.

Ovom mrežnom stranicom www.suzinmusictogether.hr  upravlja Suzin Music Together, obrt za poduku (u daljenjem tekstu ‘mi’).

Ova stranica služi za informiranje o našim pravilima u vezi s prikupljanjem, korištenjem i otkrivanjem osobnih podataka kada koristite našu stranicu i izborima povezanim s tim podacima.

Vaše podatke koristimo za poboljšanje iskustva korištenja stranice i upis u program Suzin Music Together.

Korištenjem ove stranice pristajete na prikupljanje i korištenje podataka u skladu s ovim Pravilima privatnosti. Osim ako nije drugačije definirano, termini koji se koriste u Pravilima privatnosti odgovaraju terminima u našim Uvjetima i odredbama.

Definicije

Osobni podaci

Osobnim podacima smatraju se podaci kojima se utvrđuje identitet osobe (kao i drugi podaci koji  su nam dostupni, a iz kojih je moguće utvrditi identitet osobe).

Podaci o uporabi

Podaci o uporabi su podaci koji se automatski prikupljaju ili generiraju korištenjem stranice ili proizlaze iz same infrastrukture stranice (na primjer, trajanje posjeta stranici).

Kolačići

Kolačići su male tekstualne datoteke pohranjene na vašem kompjuteru ili mobilnom uređaju.

Kontrolor ili osoba odgovorna za obradu podataka

Kontrolor podataka ili osoba odgovorna za obradu podataka je fizička ili pravna osoba koja (sama ili zajedno s drugim osobama) određuje svrhu i način na koji se obrađuju osobni podaci. U svrhu ovih Pravila privatnosti mi smo kontrolor vaših osobnih podataka.

Pružatelj usluga

Pružatelj usluga označava svaku fizičku ili pravnu osobu koja obrađuje podatke u ime kontrolora podataka. Možemo koristiti usluge različitih Pružatelja usluga kako bismo učinkovitije obrađivali vaše podatke.

 

Subjekt podataka (Korisnik)

Subjekt podataka ili Korisnik je svaka fizička osoba koja koristi našu stranicu i čiji se podaci obrađuju.

Prikupljanje i korištenje informacija

Prikupljamo nekoliko različitih vrsta informacija u različite svrhe kako bismo vam pružili i poboljšali našu Uslugu.

Koje podatke prikupljamo?

Osobni podaci

Tijekom korištenja naše stranice možemo od vas zatražiti određene osobne podatke koji se mogu koristiti za kontaktiranje ili identifikaciju (“Osobni podaci”). Podaci koji otkrivaju identitet mogu uključivati, ali nisu ograničeni na:

– adresu e-pošte

– ime i prezime

– broj telefona

– adresu, državu, poštanski broj, grad

– kolačiće i podatke o uporabi

Vaše osobne podatke možemo koristiti i u svrhu dostave biltena, marketinških ili promotivnih materijala i drugih informacija koje bi vas mogle zanimati. Ako ne želite primati navedene informacije, možete to zatražiti  putem poveznice za odjavu ili slijedeći upute navedene u porukama koje vam šaljemo e-poštom kao i izravnim kontaktom putem e-pošte.

Podaci o uporabi

Možemo također prikupljati i podatke koje vaš preglednik šalje svaki put kada posjetite našu Uslugu ili joj pristupite putem mobilnog uređaja (“Podaci o uporabi”).

Ovi podaci o mogu uključivati informacije kao što su adresa internetskog protokola vašeg računala (IP adresa), vrsta preglednika, verzija preglednika, dijelove naše web stranice koje posjećujete, vrijeme i datum vaše posjete, vrijeme provedeno na tim stranicama, jedinstvene identifikatore uređaja i druge dijagnostičke podatke.

Kada stranici pristupite putem mobilnog uređaja ovi Podaci o uporabi mogu uključivati informacije o vrsti vašeg mobilnog uređaja, jedinstveni ID vašeg mobilnog uređaja, IP adresu vašeg mobilnog uređaja, vaš mobilni operativni sustav, vrstu mobilnog internetskog preglednika koji koristite, jedinstvene identifikatore uređaja i druge dijagnostičke podatke.

Praćenje podataka kolačića

U svrhu praćenja aktivnosti na našoj stranici i čuvanje određenih informacija koristimo kolačiće i slične tehnologije.

Kolačići su datoteke s malom količinom podataka koje mogu uključivati anonimni jedinstveni identifikator. Kolačići se šalju vašem pregledniku s web stranice i pohranjuju na vašem uređaju. Tehnologije praćenja koje se također koriste su svjetionici, oznake i skripte za prikupljanje i praćenje informacija te za poboljšanje i analizu naše stranice.

Možete postaviti svoj preglednik tako da odbije sve kolačiće ili da vas informira o postavljanju kolačića. Međutim, ako ne prihvatite kolačiće, možda nećete moći koristiti neke dijelove naše Usluge.

Primjeri kolačića koje koristimo:

– kolačići sesije

Koristimo kolačiće sesije za rad naše stranice.

– kolačići za osobne preferencije

Koristimo kolačiće za osobne preferencije i razne postavke.

– sigurnosni kolačići

Koristimo sigurnosne kolačiće u sigurnosne svrhe.

Obrada podataka

Suzin Music Together obrađuje prikupljene podatke u različite svrhe:

– za rad i održavanje naše stranice

– kako bismo vas obavijestili o promjenama na našoj stranici 

– kako bismo vam omogućili sudjelovanje u interaktivnim značajkama naše stranice kada to odlučite – za pružanje korisničke podrške

– za prikupljanje analiza ili važnih informacija u vrhu poboljšanja naše stranice

– za praćenje korištenja naše stranice

– za otkrivanje, sprječavanje i rješavanje tehničkih poteškoća

– kako bismo vas obavijestili o novostima, posebnim ponudama i pružili vam općenite informacije o drugim proizvodima, uslugama i događajima koje nudimo, a koji su slični onima koje ste već koristili ili za koje ste iskazali interes, osim ako niste odlučili ne primati takve informacije

Pravna osnova za obradu osobnih podataka prema Općoj uredbi o zaštiti podataka (GDPR)

Ako ste stanovnik Europskog gospodarskog prostora (EEA), Music Together, LLC pravna osnova za prikupljanje i korištenje osobnih podataka opisanih u ovim Pravilima o privatnosti ovisi o osobnim podacima koje prikupljamo i specifičnom kontekstu u kojem ih prikupljamo.

Suzin Music Together dopušteno je obrađivati vaše osobne podatke iz sljedećih razloga:

  • kako bismo mogli sklopiti ugovor s vama
  • dobili smo vašu suglasnost za prikupljanje podataka
  • obrada je u našem legitimnom interesu i nije nadjačana vašim pravima
  • da bi navedeno bilo u skladu sa zakonskom regulativom

Zadržavanje podataka

Suzin Music Together će zadržati vaše osobne podatke samo onoliko dugo koliko je potrebno u svrhe navedene u ovim Pravilima privatnosti. Zadržat ćemo i koristiti vaše osobne podatke onoliko dugo koliko je potrebno za ispunjavanje naših zakonskih obveza (na primjer, ako smo dužni zadržati podatke sukladno mjerodavnim zakonima), rješavanje sporova i provođenje pravnih sporazuma i pravila.

Suzin Music Together također će zadržati podatke o uporabi za potrebe interne analize. Podaci o uporabi općenito se čuvaju kraće vremensko razdoblje, osim kad se koriste za jačanje sigurnosti, za poboljšanje funkcionalnosti naše stranice ili ako smo zakonski obvezni čuvati  podatke dulje vrijeme.

Prijenos podataka

Vaši podaci, uključujući osobne podatke, mogu se prenijeti i zadržavati na računalima koja se nalaze izvan vaše države ili druge državne jurisdikcije gdje se zakoni o zaštiti podataka mogu razlikovati od onih u vašoj nadležnosti.

Ako se nalazite izvan Sjedinjenih Država i odlučite nam dati informacije, imajte na umu da podatke, uključujući osobne podatke, prenosimo u Sjedinjene Američke Države i tamo ih obrađujemo.

Vaš pristanak na ova Pravila privatnosti kao i prosljeđivanje vaših podataka nama predstavlja vaš pristanak na taj prijenos.

Suzin Music Together će poduzeti sve potrebne korake kako bi osigurala da se s vašim podacima postupa na siguran način i u skladu s ovim Pravilima privatnosti. Do prijenosa vaših osobnih podataka organizaciji ili zemlji neće doći osim ako ne postoje odgovarajuće kontrole, uključujući sigurnost vaših podataka i drugih osobnih podataka.

Otkrivanje podataka

Objavljivanje podataka u skladu sa zakonskom obvezom

Pod određenim okolnostima Suzin Music Together može otkriti vaše osobne podatke ako to zahtijeva zakon odnosno određena javna tijela (npr. sud ili vladina agencija).

Pravni zahtjevi

Suzin Music Together može otkriti vaše osobne podatke ako smatra da je to neophodno za:

– poštivanje zakonske obveze

– zaštitu i obranu prava ili vlasništva obrta Suzin Music Together

– sprječavanje mogućih pogrešnih postupka u vezi sa stranicom i u svrhu istraživanja istih

– zaštitu osobne sigurnosti korisnika stranice ili javnosti

– zaštitu od pravne odgovornosti

Sigurnost podataka

Sigurnost vaših podataka vrlo nam je važna, ali imajte na umu da niti jedan način prijenosa putem Interneta ili način elektroničke pohrane nije 100% siguran. Iako nastojimo koristiti komercijalno prihvatljiva sredstva za zaštitu vaših osobnih podataka, ne možemo jamčiti njihovu apsolutnu sigurnost.

Signali zabrane praćenja Do Not Track signali (“DNT”)

Ne podržavamo signale zabrane praćenja (Do Not Track signali). To je postavka koju možete podesiti u svom web pregledniku kako biste obavijestili web stranice da ne želite da vas se prati.

Opciju zabrane praćenja možete odabrati u postavkama vašeg web preglednika.

Vaša prava na zaštitu podataka prema Općoj uredbi o zaštiti podataka (GDPR)

Ako ste stanovnik Europskog gospodarskog prostora (EEA) imate određena prava na zaštitu podataka. Suzin Music Together ima za cilj poduzeti potrebne korake kako bi vam omogućila da ispravite, izmijenite, izbrišete ili ograničite uporabu vaših osobnih podataka.

Ako želite biti obaviješteni o tome koje podatke o vama imamo i želite da se oni uklone iz naših sustava, molimo kontaktirajte nas.

U određenim okolnostima imate sljedeća prava na zaštitu podataka:

– pravo na pristup, ažuriranje ili brisanje informacija koje imamo o vama

Kad god je to moguće, možete pristupiti, ažurirati ili zatražiti brisanje svojih osobnih podataka izravno u odjeljku postavki računa. Ako ne možete sami izvršiti ove radnje, kontaktirajte nas.

– pravo na ispravak

 Imate pravo na ispravak svojih podataka ako su ti podaci netočni ili nepotpuni.

– pravo na prigovor

Imate pravo uložiti prigovor na obradu vaših osobnih podataka.

– pravo ograničenja

Imate pravo zahtijevati da ograničimo obradu vaših osobnih podataka

-pravo na prenosivost podataka

Imate pravo dobiti kopiju podataka koje imamo o vama u strukturiranom, strojno čitljivom i uobičajeno korištenom formatu

– pravo na povlačenje privole

Također imate pravo povući svoj pristanak za obradu vaših osobnih podataka.

Imajte na umu da možemo od vas zatražiti da potvrdite svoj identitet prije nego što odgovorimo na ove zahtjeve.

Imate pravo pritužbe nadležnom tijelu za zaštitu podataka o prikupljanju i korištenju vaših osobnih podataka. Za više informacija obratite se lokalnom tijelu za zaštitu podataka u Europskom gospodarskom prostoru (EEA).

Pružatelji usluga

Možemo zaposliti tvrtke i pojedince trećih strana (“Pružatelji usluga”) u svrhu pružanja Usluge u naše ime, za obavljanje usluga povezanih s Uslugom ili pomoć pri analizi načina na koji se naša Usluga koristi. Te treće strane imaju pristup vašim osobnim podacima isključivo za obavljanje ovih zadataka u naše ime i ne smiju ih otkriti niti koristiti u bilo koju drugu svrhu.

Analitika

Možemo koristiti pružatelje usluga treće strane za praćenje i analizu korištenja naše Usluge.

Google Analytics

Google Analytics je usluga web analitike koju nudi Google, a koja prati i izvješćuje o prometu na web stranici. Google koristi prikupljene podatke za praćenje i prikupljanje informacija o korištenju naše Usluge. Podaci se mogu koristiti i za druge Googleove usluge. Google može upotrijebiti prikupljene podatke za kontekstualizaciju i personalizaciju oglasa vlastite oglašivačke mreže. Za više informacija o Googleovim praksama privatnosti posjetite web-stranicu Googleovih uvjeta privatnosti: http://www.google.com/intl/en/policies/privacy

Bihevioralni remarketing

Suzin Music Togehter koristi usluge remarketinga za oglašavanje na web stranicama trećih strana nakon što ste posjetili našu Uslugu. Mi i naši dobavljači treće strane koristimo kolačiće za informiranje, optimizaciju i posluživanje oglasa na temelju vaših prošlih posjeta našoj Usluzi.

 Google AdWords

Google AdWords uslugu remarketinga pruža Google Inc. Možete isključiti Google Analytics za prikazno oglašavanje i prilagoditi oglase Google prikazivačke mreže posjetom stranici postavki AdWordsa: http://www.google.com/settings/ads

Google također preporučuje instaliranje dodatka preglednika za isključivanje Google Analytics – https://tools.google.com/dlpage/gaoptout – za vaš web preglednik. Dodatak pregledniku za isključivanje usluge Google Analytics pruža posjetiteljima mogućnost da spriječe prikupljanje i korištenje njihovih podataka od strane Google Analyticsa.

Za više informacija o Googleovim praksama privatnosti posjetite web-stranicu Googleovih uvjeta privatnosti: http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/

Facebook

Facebook uslugu remarketinga pruža Facebook Inc.

Više o oglašavanju temeljenom na interesu na Facebooku saznajte na stranici: https://www.facebook.com/help/164968693837950

Da biste se isključili iz Facebookovih oglasa temeljenih na interesima, slijedite ove upute s Facebooka: https://www.facebook.com/help/568137493302217

Facebook se pridržava samoregulacijskih načela za online bihevioralno oglašavanje koje je uspostavila Digital Advertising Alliance.

Također se možete isključiti iz Facebooka i drugih uključenih tvrtki putem Digital Advertising Alliance u SAD-u http://www.aboutads.info/choices/, Digital Advertising Alliance of Canada u Kanadi http://youradchoices.ca/ ili European Interactive Digital Advertising Alliance in Europe http://www.youronlinechoices.eu/ ili se odjavite koristeći postavke svog mobilnog uređaja.

Za više informacija o praksi privatnosti Facebooka, posjetite Facebookova Pravila podataka: https://www.facebook.com/privacy/explanation

Poveznice na druge internetske stranice

Naša Usluga može sadržavati poveznice na druge internetske stranice kojima ne upravljamo. Odabirom poveznice treće strane bit ćete preusmjereni na stranicu te treće strane. Savjetujemo vam da pregledate Politiku privatnosti svake stranice koju posjetite.

Nemamo kontrolu i ne preuzimamo odgovornost za sadržaj, Pravila privatnosti ili prakse bilo kojih stranica ili usluga trećih strana.

Zaštita privatnosti djece

Sadržaji naše Usluge nisu namijenjeni nikome mlađem od 18 godina (“Djeca”).

Ne prikupljamo osobne podatke bilo koje osobe mlađe od 18 godina. Ako ste roditelj ili skrbnik i utvrdite da nam je vaše dijete (djeca) dalo osobne podatke, kontaktirajte nas. Ako utvrdimo da smo prikupili osobne podatke od djece bez provjere roditeljskog pristanka, poduzet ćemo korake za uklanjanje tih podataka s naših poslužitelja.

Promjene Pravila privatnosti

Zadržavamo pravo promjene naših Pravila privatnosti. Sve promjene Pravila privatnosti bit će objavljenje na ovoj stranici. O promjeni Pravila privatnosti obavijestit ćemo vas putem e-pošte i/ili istaknute obavijesti na našoj stranici prije nego što promjena stupi na snagu i ažurirati “datum stupanja na snagu” na vrhu ovih Pravila privatnosti. Savjetujemo vam da povremeno pregledavate ova Pravila privatnosti zbog eventualnih promjena.  Promjene ovih Pravila privatnosti stupaju na snagu kada se objave na ovoj stranici.

Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakvih pitanja o ovim Pravilima privatnosti, kontaktirajte nas putem e-pošte: info@suzinmusictogether.com